top of page

Tarvitsetko kodin perusputkihuoltoa?

Oletko kyllästynyt tukkeutuneiden pesualtaiden käsittelemiseen kotonasi? Tämänkaltaiset kodin LVI-ongelmat voivat olla turhauttavia ja aikaa vieviä, mutta onneksi ratkaisuja on saatavilla. Olipa kyseessä sitten hitaasti tyhjenevä pesuallas tai kokonaan tukkeutunut viemäri, Fixattu.fi auttaa sinua korjaamaan ongelman nopeasti ja helposti.


Jos olet tekemisissä tukkeutuneen pesualtaan kanssa, ensimmäinen askel on yrittää poistaa tukos itse. Aloita poistamalla kaikki näkyvät roskat pesualtaasta ja yritä poistaa tukos männällä. Jos se ei auta, voit yrittää käyttää tyhjennyskäärmettä tai ruokasoodan ja etikan seosta tukkeuman hajottamiseen.


Jos nämä tee-se-itse-menetelmät eivät onnistu, on aika kutsua Fixattu.fi:n ammattilaiset paikalle. Kokeneilla putkimiehillämme on työkalut ja tiedot, joiden avulla voit nopeasti diagnosoida ja korjata mahdolliset putkiasennusongelmat. Tarjoamme laajan valikoiman putkityöpalveluita viemärien tukkeutumisesta vuotavien putkien korjaamiseen ja kaikkeen siltä väliltä.


Älä anna kodin LVI-ongelmien, kuten tukkeutuneiden pesualtaiden, aiheuttaa sinulle stressiä ja hankaluuksia. Ota yhteyttä Fixattu.fi:hen jo tänään ja anna meidän auttaa sinua saamaan putkistosi takaisin toimintakuntoon. Tiimimme on sitoutunut tarjoamaan laadukasta palvelua edulliseen hintaan, joten voit olla rauhassa kotisi olevan hyvissä käsissä.


5 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page