top of page

Sopimusehdot

Palvelun Yleiskatsaus

Meidän apumiespalvelut on suunniteltu auttamaan sinua monenlaisissa kotiin liittyvissä parannus- ja huoltotehtävissä. Tarjoamme palveluita kuten huonekalujen kokoaminen, TV seinä kiinnitys, hyllyjen asennus ja yleiset korjaukset.

Ajanvaraaminen

Ajanvaraukset voi tehdä verkkosivuillamme tai puhelimitse. Pyrimme mukautumaan toiveisiisi aikojen suhteen ja saavumme sovittuna aikana.

Hinnat ja Maksu

Hinnastomme vaihtelee työn tyypin ja laajuuden mukaan. Annamme yksityiskohtaiset arviot ennen minkään projektin aloittamista. Maksut voidaan suorittaa eri tavoin, mukaan lukien luottokortti, käteinen tai pankkisiirto. Fixattu.fi-sivustolla tarjottavat palvelut suoritetaan ensin ja laskutetaan vasta työn päätyttyä. Tämä eroaa monista muista yrityksistä.

Peruutusehdot

Ymmärrämme, että aikataulut voivat muuttua. Peruaksesi tai siirtääksesi ajan, ilmoita siitä meille vähintään 24 tuntia ennen sovittua palveluaikaa. Laiminlyönti johtaa peruutusmaksuun, joka on yhtä suuri kuin 100% palvelun hinnasta, mukaan lukien matkakulut.

Takuu ja Vastuu

Takaamme työmme laadun. Kaikki palvelumme sisältävät tyytyväisyystakuun, ja käsittelemme mahdolliset ongelmat tai huolenaiheet nopeasti. Kullekin projektille annetaan erilliset takuuehdot.

Tietosuojakäytäntö

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja käytämme henkilötietojasi vain palvelujemme tarjoamiseen. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme verkkosivuillamme.

bottom of page