top of page

Lumityöpalvelu

Talvi tuo mukanaan kauniita lumisia maisemia ja ulkoilumahdollisuuksia, mutta se tuo myös mukanaan lumitöitä. Lumen lapioiminen ja kolaaminen voi olla haastavaa ja aikaa vievää, mutta onneksi apu on lähellä. Fixattu.fi tarjoaa kattavaa lumityöpalvelua, joka auttaa sinua selviytymään lumisista päivistä helposti ja vaivattomasti.


**Miksi Valita Fixattu.fi Lumityöpalvelu:**


1. **Kokeneet Ammattilaiset**: Meidän ammattitaitoiset tiimimme ovat kokeneita lumitöiden tekijöitä. He tietävät, kuinka käsitellä lunta tehokkaasti ja turvallisesti.


2. **Hinnoittelu**: Me tarjoamme kaksi vaihtoehtoa hinnoittelulle, jotta voit valita sen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Voit valita tuntihinnan, joka on edullinen 30 euroa/tunti, tai voimme sopia kiinteän hinnan urakalle yhdessä. Sinulle ei synny sitoumuksia, ja voit valita juuri sen, mikä tuntuu parhaalta.


3. **Joustavuus**: Oli lumen määrä sitten suuri tai pieni, olemme valmiina auttamaan. Emme vaadi sinua tekemään pitkäaikaista sopimusta, voit kutsua meidät apuun aina tarvittaessa.


4. **Lumityöt Kaikkiin Tarpeisiin**: Tarvitsetko pihallesi lumien aurauksen tai käytävien kolaamisen. Me hoidamme sen kaiken. Kerro meille tarpeesi, ja me huolehdimme lopusta.


Lumityöt voivat olla rankkoja ja vaarallisia, etenkin jos et ole tottunut niihin. Meidän tehtävämme on tehdä elämästäsi talven aikana helpompaa. Sinun ei tarvitse huolehtia lumen luomista ongelmista, voit luottaa meihin hoitamaan sen puolestasi.


Ota yhteyttä meihin ja kerro, mitä tarvitset. Voit sopia ajan lumitöihin tai kertoa meille kiinteän hinnan, joka sopii sinulle.


2 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page