top of page

Tietoa meistä

Fixattu.fi on Fixattu Apumiespalveluiden palvelusta (Y-tunnus : 3143199-7). Olemme paikallinen yritys, joka tarjoaa monipuolisia huonekalujen kokoamis- ja asennuspalveluita. Fixattu.fi Palveluissa olemme erikoistuneet erilaisiin tehtäviin, kuten huonekalujen kokoamiseen, korjauksiin, lamppujen vaihtoon, hyllyasennukseen, TV-seinäasennukseen ja moneen muuhun.

 

Ammattitaitoinen tiimimme on varustettu uusimmilla työkaluilla ja tekniikoilla varmistaakseen, että jokainen työ suoritetaan tehokkaasti ja sinua tyydyttävällä tavalla. Ymmärrämme, että aikasi on arvokasta, minkä vuoksi olemme ylpeitä nopeasta ja luotettavasta palvelustamme. Teemme aikataulusi ympärillä varmistaaksemme, että päivittäiset rutiinit häiriintyvät mahdollisimman vähän. Tarvitsetpa nopean huonekalu kokoamisen tai täydellisen asennuksen, olemme täällä auttamassa.

Sitoutumisemme asiakastyytyväisyyteen erottaa meidät muista yleismiespalveluista. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että jokainen asiakas saa korkeimman tason huolenpitoa ja huomiota yksityiskohtiin. Pyrimme ylittämään odotuksesi kaikissa toteuttamissamme projekteissa. Meillä on vastuuvakuutus, joten voit olla huoletta, jos jotain tapahtuu tavarallesi korjauksen aikana. Vakuutuksemme kattaa mahdolliset vahingot, joita voimme aiheuttaa. Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme omaisuus on turvassa. On myös tärkeää mainita, että emme ole toistaiseksi rikkoneet asiakkaidemme tavaroita. Asiakkaidemme luottamus ja tyytyväisyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä, ja pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua

Kiitos, että harkitset Fixattu.fi palvelua seuraavassa projektissasi. Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamista. Ota yhteyttä jo tänään varataksesi aikasi!

bottom of page