top of page

Kätevät apumiespalvelut Helsingissä

Päivitetty: 18. lokak. 2023

Kätevät apumiespalvelut Helsingissä: Kaikki tarvitsemasi palvelut edullisesti


Kun tarvitset apua kotisi kunnostamisessa tai huollossa, Fixattu.fi on täällä auttamassa. Tarjoamme laajan valikoiman apumiespalveluita Helsinki, Vantaa ja Espoo -alueella. Meillä on ammattitaitoisia apumiehiä, jotka ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa kotisi huolto- ja korjaustöissä. Ja mikä parasta, jokainen palvelumme on saatavilla vain 30€/tunti.


Huonekalujen kokoonpano, lampun vaihto, huonekalujen korjaus, TV seinäkiinnitys, hyllyn asennus, verhojen asennus, kaihtimien asennus, pienten kodin putkityöt, tukkeutunut tiskiallas korjaus, kaappikokoonpano, sängyn kasaus, tuolin kasaus, TV-tason asennus - me tarjoamme kaikki nämä palvelut ja paljon muuta. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi avun kodin kunnostamiseen ja huoltoon.


Kotisi huolto- ja korjaustyöt voivat olla haastavia ja aikaa vieviä. Tämän vuoksi me Fixattulla tarjoamme nopeita ja luotettavia palveluita. Me olemme aina valmiita työskentelemään kanssasi lyhyelläkin varoitusajalla, ja teemme töitä myös viikonloppuisin. Voit luottaa siihen, että tarjoamme sinulle aina laadukasta työtä ja parasta palvelua.


Meidän ammattitaitoiset apumiehemme ovat käytettävissäsi aina kun tarvitset heitä. Voit luottaa siihen, että meidän palvelumme ovat aina hintansa arvoisia. Ja mikä parasta, meiltä saat palvelunsa edullisesti, vain 30€/tunti.


Meidän verkkosivuiltamme, www.fixattu.fi, löydät lisätietoa palveluistamme, sekä helposti varattavan ajan. Jos tarvitset apua kotisi huoltotöissä tai korjauksissa, ota yhteyttä meihin jo tänään ja anna meidän auttaa sinua.
205 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page